Tekst&Beeld
loading...
Menu

ROB VISSERS

 

WELKOM!

ONE-STOP-SHOP VOOR TEKST EN GRAFISCHE PRODUCTIES

Met meer dan 35 jaar ervaring is Rob Vissers de drijvende kracht achter TEKST & BEELD.

Rob Vissers

De drijvende kracht achter TEKST & BEELD
Met meer dan 35 jaar ervaring is Rob Vissers de drijvende kracht achter TEKST & BEELD.

Na een vliegende start als redacteur bij Het Stadsblad voor West-Brabant stapte hij over naar Dagblad de Stem als vormgever en recensent van boeken en muziek. (‘Rob Vissers waarschuwt Miles Davis nog één keer!’)

Vervolgens werd hij bij ECT, de grootste container terminaloperator van Europa, als hoofdredacteur verantwoordelijk voor alle bedrijfsuitingen op het gebied van editing en design.

Sinds 2006 is hij actief met zijn eigen bedrijf: een van de weinige echte one-stop-shops in de business. Een vertrouwde partner voor ieder communicatietraject, van concept tot tastbaar eindproduct. Sprekende teksten, prijswinnende grafische vormgeving, functionele foto’s, fotobewerking, drukwerkbegeleiding. Relatie- en personeelsbladen, leaflets, brochures, teksten voor websites.

In mijn tijd bij ECT als PR executive heb ik nauw met Rob samengewerkt om de ECT zo effectief mogelijk te “verkopen”. Rob is een eigenwijs goede schrijver met een goed inzicht hoe een boodschap het beste landt bij de ontvanger.

Rob is de ideale chef voor een grafimedia-team: meewerkend voorman die openstaat voor ideeën en invallen van zijn mensen, sociaal, inspirerend, creatief, muzikaal en vrijgevochten. Zakelijke communicatie is zijn vak: conceptueel, uitvoerend en/of productie. Full concept of op onderdelen resultaat leverend. Binnen de tijd, binnen het budget. Voor multinational of mkb als opdrachtgever.

Vraag aan Rob Vissers?