Tekst&Beeld
loading...
Menu

ROB VISSERS

 

WELKOM!

ONE-STOP-SHOP VOOR TEKST EN GRAFISCHE PRODUCTIES

Met meer dan 35 jaar ervaring is Rob Vissers de drijvende kracht achter TEKST & BEELD.

Tekst & Beeld

One-Stop-Shop voor tekst en grafische producties
Tekst en Beeld

ROB VISSERS | TEKST & BEELD is een one-stop-shop voor tekst en grafische vormgeving in Breda. Rob Vissers heeft een indrukwekkend track record opgebouwd op het gebied van communicatie-advies, (bedrijfs)journalistiek, copywriting voor print en internet, huisstijlontwikkeling, grafische vormgeving en drukwerkbegeleiding.

Rob Vissers werkte als journalist voor week- en dagbladen, en als tekstschrijver, ideeënman en vormgever voor vooraanstaande bedrijven. Als hoofd van het interne reclamebureau van ECT in Rotterdam, Europa’s grootste container terminal, was hij meer dan twintig jaar verantwoordelijk voor alle in – en externe communicatie: tekst en vormgeving van bedrijfsfilms, personeels- en relatiemagazines, advertenties, jaarverslagen en websites, van concept tot eindproduct. Daarnaast maakte hij bladen voor Venlo Trade Port, bedacht hij campagnes voor het Havenbedrijf Rotterdam en ontwikkelde hij huisstijlen voor tal van bedrijven in binnen- en buitenland.

Sinds de oprichting van zijn bedrijf, in 2006, heeft Rob Vissers zich een betrouwbare partner getoond voor veel tevreden opdrachtgevers. Hij leverde teksten en ontwikkelde de huisstijlen voor diverse bedrijven, waaronder rederijen als Rhinecontainer, het latere Contargo Waterway Logistics. Hij schreef artikelen en maakte bladen voor bedrijven als TNO, Doxis, TrustLube en Vermeer Transport. Bovendien werkt hij al vele jaren voor Boskalis, de wereldwijde nummer één op het gebied van maritieme dienstverlening en het bedrijf met het hoogst denkbare ‘Hollands Glorie’-gehalte. Voor Boskalis verzorgt TEKST & BEELD de tekst en de vormgeving van het bedrijfsblad Cohesie, zowel in het Nederlands als in het Engels, maar ook vele andere tekstuele en grafische producties.

TEKST & BEELD is niet onder één hoedje te vangen. Het bedrijf werkt met veel plezier voor kleine theatergroepen, fantasievolle meubelontwerpers, talentvolle kunstenaars en andere kleurrijke, eigenwijze types. Rob Vissers maakte scenario’s voor (bedrijfs)films, hij schreef reisverhalen en maakte culturele reportages. Ook nam hij de tekstuele en grafische verzorging van een aantal boeken voor zijn rekening. De kracht van ROB VISSERS | TEKST & BEELD is de realisatie van het hele communicatietraject – van zweverig concept tot tastbaar, succesvol eindproduct.

Sleutelwoorden? Enthousiast, zorgvuldig, belangstellend.

Meer sleutelwoorden? Goed luisteren, meedenken, snel schakelen, begrijpelijk schrijven, op tijd leveren.

Nóg meer sleutelwoorden? Sleutelbeen. Fietssleuteltje.

Rob is de ideale chef voor een grafimedia-team: meewerkend voorman die openstaat voor ideeën en invallen van zijn mensen, sociaal, inspirerend, creatief, muzikaal en vrijgevochten. Binnen de tijd, binnen het budget.

Interesse in Tekst & Beeld?